Mhp’nin Efeler Adayı Recep Taner Sahaya İndi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP Efeler Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan MHP. 23 dönem milletvekili Recep Taner, yüzlerce kişinin katıldığı toplantı ile çalışmalarına başladı.

Toplantıya TBMM İdare Amiri ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, MHP Efeler İlçe Başkanı Mehmet Uysal, MHP Aydın Kadın kolları Başkanı Havva Kukul, MHP Yozgat 21. Dönem Milletvekili Ahmet Erol Ersoy, MHP Erzincan 21. Dönem Milletvekili Mustafa Gül, MHP Ağrı 21 dönem Milletvekili Nidai Seven, İl Genel Meclisi Başkanı Hayri GÜLEÇ, İlçe belediye başkan ve başkan adayları, İl genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aydın’da taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan MHP Efeler Belediye Başkan adayı Recep Taner, “Makam, mevki, şan, şöhret ve maddi çıkar beklentisiyle değil, doğduğum, büyüdüğüm, yetiştiğim ve de yaşadığım kente, vefa borcumu ödemek üzere teşkilatımızın, genel merkezimizin ve de en önemlisi sizlerin teveccühleri ile geçtiğimiz Pazar günü İstanbul’da Efeler belediye başkan adaylığım açıklandı. Yol arkadaşlarım olan sizlerle, bu sürecin sonunda başkanlığı alarak, Efeler ilçesinde yaşayan hemşerilerimizin yaşantılarında, olumlu yönde değişim, yaşatmak için yola çıkıyoruz. Hizmette ben merkezli değil, biz merkezli anlayışla ortak aklın, ekip ruhunun başarabileceklerini gösterebilmek için geleceğiz. Hedefimiz, insan yani birey odaklı bir hizmet anlayışı ile üretken sürdürülebilir, planlı, şeffaf ve katılımcı belediyeciliğin nasıl yapılacağını tüm hemşerilerimize göstereceğiz. Aydın’ımızın Efeler ilçesinde yaşayan Aydın insanına, her biri efe torunu olan, milli mücadele kahramanlarının emanetlerine, yapacağım hizmetin milletime yapılan hizmetin de, vatanıma yapılacağını bilen ve bunu hissederek yüreğinde yaşayan içinizden birisiyim” dedi

‘Üretken Belediyecilik’ anlayışıyla hizmet edeceklerini belirten Taner, Öncelikli hedefimiz sürdürülebilir, planlı, şeffaf, katılımcı ve üretken bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.