Devlet Bahçeli, Osmaniye Belediyesi Yeni Hizmet Binasının Açılışını Yaptı

Osmaniye Belediyesi Yeni Hizmet Binasının açılışını Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı. Kötü hava koşulları nedeni ile kapalı semt pazarında düzenlenen açılış törenine sağuk havaya rağmen binlerce Osmaniyeli katıldı. Yoğun kar yağışı altında Ankara’dan Osmaniye’ye gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hemşehrileri sevgi gösterileri ile karşıladı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan açılış töreninde Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, kısa bir konuşma yaptı. Osmaniye’nin 7 Ocak Kurtuluş Bayramını kutlayan Başkan Kara, Devlet Bahçeli’nin Osmaniye’de birçok hizmette olduğu gibi yeni belediye hizmet binasının yapımında da çok büyük katkılarının olduğunu söyledi. Başkan Kadir Kara, törene katılan başta MHP Lideri Devlet Bahçeli olmak üzere, tüm misafirlere ve hemşehrilerine teşekkür etti.

“BELEDİYEMİZİN ESER PİRAMİDİ DAHA DA YÜKSELMİŞTİR”

Osmaniye’de hemşehrileri ile ata ocağında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Devlet Bahçeli, bu önemli hizmet ile birlikte Osmaniye Belediyesi’nin eser piramidinin daha da yükseldiğini ifade etti. Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıldönümüne tesadüf eden bu anlamlı faaliyeti takdirle karşıladığını dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Açılışını yaptığımız Osmaniye Belediye Konağı’nın tüm vatandaşlarıma hayırlı-uğurlu olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum.” Dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli açılış töreninde hemşehrilerine şu şekilde seslendi: “Sizleri gönülden selamlıyor, muhabbetle kucaklıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Osmaniye’de, ata ocağında sizlerle görüşmekten, sizlerle kavuşmaktan mutluluk duyuyor, Allah’a şükrediyorum. Bugün burada, Osmaniye Belediye Konağı’nın açılışını gerçekleştirmek maksadıyla toplandık. Hem kurtuluşumuzu yad ediyor, hem de Belediye’nin hayırlı çalışmalarını sevinçle karşılıyoruz. Ne mutlu bizlere ki, belediyemizin hizmet zincirine yeni bir halka eklenmiştir. Belediyemizin eser piramidi daha da yükselmiştir. Başarıdan başarıya koşan Osmaniye Belediyesi hepimizin yüzünü güldürmektedir. Yaylalarıyla, kaleleriyle, yiğitleriyle, millet ve memlekete sevgisiyle Cebelibereket her gün güzelleşmekte, her güne umutla bakmaktadır. Açılışını yaptığımız Osmaniye Belediye Konağı’nın tüm vatandaşlarıma hayırlı-uğurlu olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum. Başta Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara Bey olmak üzere, Belediye Meclis Üyelerini ve Belediye çalışanlarını ayrı ayrı kutluyorum. Bu Konağın yapımında emeği geçen, proje aşamasından itibaren katkı veren herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Osmaniye’nin büyümesi, gelişmesi ve mamur hale gelmesi için ter akıtan, mücadele veren, sorumluluk bilinciyle hareket eden her kardeşime şükranlarımı sunuyorum.”

Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim okunup, yapılan dua ile birlikte Yeni Belediye Hizmet Binasının açılış kurdelesi kesildi. Açılışa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nini yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, çevre belediye başkanları, teşkilat başkanları, sivil toplum kuruluşu başkanları ile binlerce Osmaniyeli katıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.