Kulalılar Başkan Ergün’ü Ağırladı

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula ilçesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Kula esnafına hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Ergün, Kula’nın kalkınması ve gelişmesi için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula’da esnaf ziyareti yaptı. Başkan Ergün’ün Kula ziyaretine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve daire başkanları eşlik etti. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Milletvekili Adayları ile birlikte Kula esnafını ve vatandaşları selamlayan Başkan Ergün, Kulalıların yakın ilgisiyle karşılaştı. Yüzlerce vatandaşla tek tek el sıkışan Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı. Kula esnafına hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Ergün, Kula’nın kalkınması ve gelişmesi için çalışmaların devam edeceğini söyledi.