TOLLU ÖĞRENCİLERE DESTEK VERDİ


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ve önümüzdeki hafta sonu da devam edecek olan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Açıklamasında tüm öğrencilere başarılar dileyen Tollu, belediye olarak öğrencilere destek olduklarını ve bundan sonrası için de olmaya devam edeceklerini söyledi.

Üniversite sınavları dolayısı ile yaptığı açıklamada öğrencilere başarı mesajlarını ileten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ülke olarak bugünün öğrencilerine ihtiyaçları olduğunu vurguladı. Açıklamasında “ülkemizin geleceği için çocuklarımızın başarısına ihtiyacımız var. Çocuklarımızın hepsi de başarılı olmak zorundadır. İyi bir gelecek hem onların geleceği hem de ülkemizin geleceği demektir. Dolayısı ile çocuklarımızın geleceği, ülkemizin geleceği demektir. Bu yüzden çocuklarımız çok çalışmak zorundalar. Bizim bu ülke adına onlara ihtiyacımız var. Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Hem aileleri olarak hem de toplum olarak sahip çıkmalıyız” dedi.

Erdemli Belediyesi olarak öğrencilere devamlı destek verdiklerini kaydeden Tollu, sınava girecek öğrencilere ücretsiz sınava hazırlık kitabı armağan ettiklerini söyledi. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dershane yardımında bulunduklarını sözlerine ekleyen Tollu, “sadece üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize değil, lise sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize de destek veriyoruz. Onlar için de dershane yardımında bulunduk. Sınav günü okullarda onlara ve ailelerine moral olsun diye ücretsiz su ve çikolata ikram ettik. Diğer yandan bütün okullarımızın bahçelerini düzenledik, yeşillendirme çalışmalarını yaptık, parke taşlarla döşedik ve küçük çocuklarımız için oyun grupları ve parklar kurduk. Okulların spor alanlarını yaptık ve eksiklerini tamamladık. Okula yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır ve boşa gitmez. Belediye olarak ilkemiz budur” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

You may also like...

1 Response

  1. Open dedi ki:

    Bir solukta odkuum. c7ok gfczel yazılar buluyor ve paylaşıyorsunuz. Bu yazının neredeyse tamamına katılıyorum. d6zellikleDinlemenin f6nfcndeki şahsi engellerin başında f6nyargılı olmak gelir. Eğer dinlediğimiz kişiyle ilgili f6nceden edinilmiş bir hfckmfcmfcz, fikrimiz varsa, sf6ylenenleri o ae7ıdan değerlendiririz. Dinlemekten ziyade yargılarımızı doğrulayan verileri algılarız. Bu dinlemeyi ortadan kaldıran bir durumdur.kısmı e7ok doğru. Bende bir yazımda tamamen buna değinmiştim. Yayınladım mı bilmiyorum ama işin f6zfcne kısaca burada değineyim. İnsanlar maalesef sadece beğendiklerini dinliyorlar. Kimin ne sf6ylediğinden e7ok sf6yleyeni beğenip beğenmemelerini dinleme kriteri edinmişler. Tek tek sorsanız insanlara hie7 kimse bunu kabul etmez edenlerde bunu değiştirmek adına kabul etmez Garip ve uzun bir konu bu. Dinlemek gere7ekten zor iş Unutmadan Resim harika Facede ki grubumuzda paylaşıyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.