Yetkisi olmayan eski CHP’li Belediye Başkanı Battal İlgezdi nikah kıydı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Altay 20 Ekim günü kendisinden 28 yaş küçük olduğu iddia edilen genç bir kadınla dünya evine girdi. Altay’ın bu anları bir partilinin sosyal medya hesabı üzerinden yayınlandı. Fotoğraflarda Altay ve eşinin nikâhını kıyan isim çok dikkat çekti. Bu isim yolsuzluk suçlamaları kapsamında görevden alınan CHP’li Ataşehir eski Belediye Başkanı Battal İlgezdi idi. İlgezdi belediye başkanlığından ihraç edildiğinden dolayı bu nikahın geçersiz olduğu yorumlandı.

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, 20 Ekim günü kendisinden 28 yaş küçük olduğu iddia edilen genç bir kadınla evlendi. 55 yaşında olan Altay’ın eşinin 27 yaşında olduğu öğrenildi. Aralarındaki yaş farklıyla dikkatleri üzerine toplayan çiftin nikâhını kıyan isim daha da dikkat çekti.

NİKAHI GÖREVDEN ALINAN BAŞKAN KIYDI

Bu isim, geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı’nca görevden alınan CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi… Görevini kötüye kullanma ve ihaleye fesat karıştırma suçları kapsamında İçişleri Bakanlığı’nca görevden alınan bir belediye başkanının CHP Grup Başkanvekili’nin nikâhını kıyması bir hayli şaşırttı. İlgezdi’nin görevden alınmasına rağmen nikâh kıymaya devam etmesi de kafalarda soru işaretlerine yol açtı.

FOTOĞRAFLARI O İSİM PAYLAŞTI

Çiftin bu anlarını sosyal medya hesabı üzerinden CHP Üsküdar Meclis Üyesi Aday Adayı Erkan Ersin paylaştı. Ersin paylaştığı fotoğrafların üstüne ‘CHP Grup Başkanvekilimiz Engin Altay vekilimize mutluluklar dileriz bir ömür boyu’ yazdı. Paylaşımın altına bazı partililer yorum bıraktı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.