Sözlü: Seyhan’ın Güneyi Adana’nın gözbebeği olacak

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ikinci 5 yıllık hizmet döneminde Seyhan’ın güneyinin tercih edilen yerler arasında olacağının müjdesini verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa ve Hürriyet Mahallelerinde hemşerileri ile buluştu. Şakirpaşa Mahallesi’nde Yusuf Kara’nın evine misafir olmak üzere mahalleye giden Başkan Sözlü’yü kapıda karşılayan mahalle sakinleri ziyareti mini bir mitinge dönüştürdü.

Buradan Hürriyet Mahallesi’nde giderek hemşerileri ile buluşan Başkan Hüseyin Sözlü, yaptığı konuşmada, “Çevre ve Şehircilik bakanımız 6 milyon konutun yenilenmesi gerektiğini ifade ediyor. Zaman ilerliyor şartlar değişiyor sizler dün geldiğiniz noktada değilsiniz. Yeni dönemde Hürriyet Mahallesi de yenilenmesi gereken konutlar içerisinde. Biz bunun hazırlıklarını tamamladık” dedi.

Kentin gelecek yüz yılını inşa eden planlamaları haritalara işlediklerini aktaran Başkan Sözlü, aşağı Seyhan’ı Yüreğiri yenilemeden Adana’nın istenilen seviyede olmayacağına inandığını ifade etti. Göreve geldiği günden bugüne kadar ulaşım odaklı projelere öncelik verdiğini söyleyen Başkan Sözlü, “Hizmeti vatanımız, milletimiz için yapıyoruz elbet ancak öncelikle Allah rızası için yapıyoruz. Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayımız Fikret Yeni ile birlikte Seyhan’ı, özellikle Seyhan’ın güneyini geliştirip değiştireceğiz. Cumhur İttifakı, huzur ikliminin devamı olacak” dedi.

Başkan Sözlü’yü hemşerileri alandan alkışlarla uğurladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.