MHP UŞAK’TA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

MHP Uşak yeni il ve ilçe binasının açılışı ve aday tanıtım toplantısı için Uşak’a giden MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Uşak esnafını tek tek dolaşan 31 Mart seçimlerinde MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Fatih Erdoğan için destek istedi.

MHP heyeti mehter takımı eşliğinde binlerce kişinin katılımıyla kortej yürüyüşü yaparak Uşaklıları selamladı. MHP heyetine Uşaklıların büyük sevgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. MHP, akşam da Uşak belediye başkan adayı ile il genel meclisi ve belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımı yaptı.

Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Grup Başkanvekili Erkan AKÇAY, “ MHP olarak 31 Mart’ta seçimlerinde Uşak’ta Muhammet Fatih Erdoğan kardeşimizle yola çıktık. Belediye başkanı demek şehrül emin demektir. Yani şehrin yönetiminin teslim edileceği güvenilir kişi demektir. Muhammet Fatih Erdoğan kardeşimiz aile, okul, iş eğitimi ve aldığı ülkücü terbiye ile tam anlamıyla şehrül emin’dir. 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında kendisini Uşak Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. 31 Mart’ta eminim ki Uşak Ehline Emanet Edilecektir. Belediye başkan adayımız Muhammet Fatih Erdoğan’ı Uşaklı hemşerilerimize emanet ediyorum.” dedi.

Cumhur İttifakı Türkiye’nin Bekası İçin Kurulmuştur
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve MHP MYK Üyesi Hüseyin Hüsnü Uğur, MHP Uşak yeni il ve ilçe binasının açılışı ve aday tanıtım toplantısı için Uşak’a geldi. MHP Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden, MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Fatih Erdoğan, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, meclis ve il genel meclis üyeleri ve Partililer ve Uşaklılarla birlikte dualar eşliğinde Uşak MHP yeni il ve ilçe binası açılışını yaptı. MHP’nin yeni İl ve ilçe binasının açılışından sonra MHP MYK Üyesi Hüseyin Hüsnü Uğur, MHP İl Başkanı Ayhan Kınden, MHP Uşak Belediye Başkan Adayı ve partililerle Uşak esnafını dolaşan MHP’li Akçay, 31 Mart yerel seçimlerinde MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Fatih Erdoğan için destek istedi.

MHP Uşak yeni il ve ilçe binasının açılışını yapan MHP Grup Başkanvekili Erkan AKÇAY, “ Milliyetçi Hareket Partisi önce ülkem ve milletim sonra Partim ilkesiyle hareket eder. Ülkemizin bekası bir tehdit altındadır. Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti Cumhur İttifakını kurmuştur. Cumhur İttifakı Türkiye’nin istikbalidir, umududur. Sayın Genel Başkanımız ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle ortaya koymuş olduğu Cumhur İttifakı, gücünü Türk Milletinden almaktadır. Cumhur İttifakı menfaat ve pazarlıklar üzerine kurulmuş yapay bir ittifak değildir. Ülkemizin bekası için kurulan milli bir ittifaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı hukukuna sonuna kadar bağlıdır. Uşak’ın merkezi bir noktasında MHP İl Teşkilatı hizmet binasını açmak için buradayız. MHP’nin kuruluşunun 50. Yılını idrak ettiğimiz bu anlamlı günlerde yeni hizmet binamızın açılışının partimize ve Uşak’a hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Uşak Ehline Emanet
Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısında konuşan MHP Grup Başkanvekili Erkan AKÇAY, “ MHP olarak 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Uşak’ta Muhammet Fatih Erdoğan kardeşimizle yola çıktık. Belediye başkanı demek şehrül emin demektir. Yani şehrin yönetiminin teslim edileceği güvenilir kişi demektir. Belediye başkanını seçerken üç hususa dikkat etmek gerekiyor. Birincisi bu adaya iş emanet edilir mi? Yani ehil kişi midir? İkincisi para emanet edilir mi? Parayı iyi yönetebilir mi? Üçüncüsü insan emanet edilir mi? MHP Uşak Belediye Başkanı Adayı Muhammet Fatih Erdoğan kardeşimize baktığımızda kendisine iş de para da insan da emanet edilir. Çünkü şahsiyeti ile yetişme tarzı ile bunları başarı ile yerine getirebilecek bir şahsiyettir. Bir insanda üç temel terbiye aranır. Bunlar; aile, mektep ve iş terbiyesidir. Hepimizde ve herkes de bu terbiyeler vardır. Ancak Muhammet Fatih Erdoğan kardeşimize de diğer başkan adaylarımızda olmayan bir dördüncü terbiye vardır ki; bu da ülkücü terbiyedir. Dolayısıyla Muhammet Fatih Erdoğan kardeşimiz aile, okul, iş eğitimi ve aldığı ülkücü terbiye ile tam anlamıyla şehrül emin’dir. 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında kendisini Uşak Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. 31 Mart’ta eminim ki Uşak Ehline Emanet Edilecektir. Belediye başkan adayımız Muhammet Fatih Erdoğan’ı Uşaklı hemşerilerimize emanet ediyorum.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.