Beyazgül Harran’da Özyavuz’a Destek İstedi

AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Harran’da kırsal Minare Mahallesinde Cumhur İttifakı Adayı Mahmut Özyavuz’a destek istedi.

TBMM İdare Amiri, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ile birlikte Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı Sait Ardan tarafından düzenlenen toplantıya katılan AK Başkan Adayı Av. Beyazgül, ilçede cumhur ittifakına destek istedi ve dün gerçekleştirilen Şanlıurfa Mitinginin bir analizini de yaptı.

Harran kırsalında Minare Mahallesinde Ubade aşiretine mensup ailelerin bir araya gelerek düzenledikleri toplantıya katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz Sait Ardan ve akrabalarına teşekkür etti.

BEYAZGÜL: ŞANLIURFA MEYDANLARA SIĞMADI HALK KARARINI VERMİŞ AK PARTİ DİYOR

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Dün muhteşem bir mitingimiz oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da ifade ettiği bu mitingin ucu bucağı görünmedi. İnsanlarımız meydanlara sığmadılar. Binlercesi geri döndü. Ben mitingimize katılan destek veren tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum. Bu miting gösterdi ki Urfa kararını vermiş ve AK Parti diyor.

31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çeken TBMM İdare Amiri, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise yaptığı konuşmada bir oyun bile öneminin büyük olduğunu söyledi.Toplantıya katılanlara teşekkür eden Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı Sait Ardan ise kendilerini yalnız bırakmayan akraba eş ve dostlara minnettarlık duyduklarını ifade etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.