MHP’li Yılmaz’dan, Beyciler’de hizmet zamanı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, mahalle muhtarları ile gerçekleştirdiği toplantının ardından sorunlara çözüm bulmak ve yeni projeleri hayata geçirmek amacı ile ziyaretlere başladı. Başkan Yılmaz, ilk olarak Beyciler Mahallesi’nde bir dizi incelemeler yaptı. Tüm kontrollerin ve gerekli incelemelerin yerinde değerlendirildiği ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve Beyciler Mahallesi Muhtarı Yaşar Köse de hazır bulundu. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, sorunları yerinde tespit etmek amacı ile başladığı ziyarette ilk olarak muhtarlık binasına geldi. Burada köy kamusal hizmet alanlarında devam eden hukuki süreç ile ilgili muhtar Yaşar Köse’den ayrıntılı bilgi alan Başkan Yılmaz, çözüm fikirlerini iletti ve takipçisi olacaklarını belirtti.

MAHALLE EVİ’Nİ İNCELEDİ

Başkan Yılmaz, muhtarlık binasının ardından Silivri Belediyesi Beyciler Mahalle Evi’nde incelemeler yaptı. Ekim ayı itibari ile hizmet verecek olan mahalle evinde eğitim alanları, tuvalet ve mutfak gibi temel kullanım alanlarını da kontrol ederek eksiklerin giderilmesi için talimat verdi.

KÖY MEYDANINA DOĞAL ÜRÜN SATIŞ STANTLARI

Başkan Yılmaz, üretim yapan köylünün zarar etmeden üretimine devam etmesi için önemsediği köy pazarlarını mahallelerde de hayata geçiriyor. Beyciler Mahalle Meydanı’nı inceleyen Başkan Yılmaz, alanın satış yapmaya uygun olduğunu dile getirerek birkaç ürün tezgahı ve meydanda ağaçlandırma yapılacağını söyledi.

KAPALI PAZAR YERİ’NE İYİLEŞTİRMELER

Beyciler Mahallelilerin aynı zamanda nişan, kına ve düğün gibi etkinlikleri yapmak amacı ile kullandığı Silivri Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’ni inceleyen Başkan Yılmaz, fiziki şartların iyileştirilmesi ve bu gibi etkinliklerde kullanıma uygun hale getirilmesi için gerekenin yapılacağı sözünü verdi.

PARK VE MESİRE ALANLARI İÇİN YENİ PROJELER HAZIRLACAK

Başkan Yılmaz, mahallede bulunan çocuk parklarını inceledi. Mevcut parklarda düzenlemelerin yapılacağı, bazılarında ise alanın büyütülerek bir sosyal tesis gibi kullanımı için gerekli çalışmaların talimatını verdi. Mahalleli kadınların özellikle bu alanda talepleri olduğunun bilgisini alan Başkan Yılmaz, “Bu park alanlarında kurulacak büfe, çay bahçesi gibi yerleri yine mahalleli kadınlarımız işletsin.” dedi. Köy çıkışında yer alan orman alanlarını da inceleyen Başkan Yılmaz, mesire alanları oluşturulması adına gereken projelerin yapılmasını başkan yardımcılarına iletti.

KÖY YOLLARI, FUTBOL SAHASI VE OKUL DUVARLARINI KONTROL ETTİ

Mahalledeki futbol sahası, köy yolları ve okul duvarlarını kontrol eden Başkan Yılmaz, yardımcılarını ve birim müdürlerini bütçe çerçevesinde yönlendirdi. Sağlık ocağını da ziyaret eden Başkan Yılmaz, sıra bekleyen vatandaşlar ile sohbet etti. Yerinde yaptığı incelemelerin ardından köy kahvehanelerini de ziyaret ederek mahalle sakinleriyle sohbette bulunan Başkan Yılmaz, talepleri birebir dinledi ve “Biriken problemleriniz var. Mahallelerin hepsine eşit bakarak hakkettikleri ölçüde hizmetten, özellikle kadınlarımız ve kızlarımızın faydalanması gerektiğini düşünüyorum. Tüm sorunları en kısa sürede bir bir çözeceğiz.” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.