Başkan Özyavuz Talimat Verdi, Kırsalda Hizmetler Hız Kazandı

Harran Belediyesi Fen işlerine bağlı ekiplerin, kırsal mahallelerde başlattığı kilitli parke taşı çalışmaları tüm hızlıyla devam ediyor.

Tahılalan ve Gözele mahallelerinde biten çalışmalar sonrası, ekipler İmam Bakır Mahallesinde de kilitli parke taşı çalışmalarına başladı.

7 ay içerisinde bir çok projelere imza atan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Spor, Eğitim, Alt yapı ve Sosyal çalışmaların yanında üst yapı çalışmalarına da büyük bir önem vererek merkez mahalleler dışında kırsal mahalleleri de kilitli parke taşı döşeme çalışmaları programına dahil etti.

İlçe genelinde çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz,” Harran İlçemizin genelinde hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Gerek Park ve Bahçeler gerek Fen İşleri Müdürlüğümüz ve diğer müdürlüklerimiz Harran’ı hakkettiği yere taşımak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Şimdide İmam Bakır mahallemizdeyiz, İmam Bakır mahallemizin sokakları çok sıkıntılıydı, vatandaşlarımızın çok ciddi şikayetleri vardı. Bizlerde çalışmalarımızı hızlandırarak, vatandaşlarımızın huzurunu arttıracağız. Harran Belediyemize bağlı bütün mahallelerimizin sıkıntılarını gidereceğiz. Beş yılın sonunda da Allah’ın izniyle üst yapısı bitmeyen mahallemiz kalmayacak. “ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.