Bakan Kurum bu kez Harran için söz verdi

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Şanlıurfa Milletvekilleriyle birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek, Harran için hizmet sözleri aldı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Halil Özşavlı, Halil Özcan ve MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

Urfa heyetinin Bakan Kurum’u ziyaretinde Özyavuz, ilçeye birçok hizmetin yapılması için söz aldığını kaydetti.

Özyavuz, konuyla ilgili yaptığı açıklama da sözünü aldığı hizmetleri sıraladı. Harran Surları etrafına çevre düzenlemesi yapılacağını bildiren Özyavuz, “Çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Harran’a parke taşı yapılacak. Millet Bahçesi inşa edilecek. Kırsal mahallelerimiz için stabilize yol çalışması yapılacak. Harran ilçemizde ikamet eden kamu personelinin konut problemini çözmek için 26 dönümlük arsa tahsis edilecek. Konkasör ihtiyacımız için 750 bin TL maddi destek verilecek. Harran ilçemize 500 çöp konteynırı hibe edilecek. Öte yandan Harran ilçemizin imar problemini de çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

Özyavuz, Harran ilçesinin gelişmesi, eksikliklerinin giderilmesi ve daha yaşanabilir bir ilçe için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

BİHA

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.