Harran’da Bozuk Hoparlörler Onarılıyor

Şanlıurfa Harran Belediyesine bağlı ekipler Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda bozuk olan hoparlörlerin onarımına başladı

Şanlıurfa Harran Belediyesi, Bozuk Olan cadde, sokak ve mahallelerin Hoparlörlerini Onardı.Şanlıurfa Harran Belediyesine bağlı ekipler Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda Cadde, sokak ve mahallelerde anons ve ezan için kurulan yıpranmış, bozuk olan hoparlörlerin onarımına başladı

Kuruyer, Minare, Doruç, Buğday Tepe, Buldum, Tahılalan, Sütlüce, Kılıçlı, Uzunyol ve Sugeldi mahallerinde vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, bozuk ve yıpranmış hopörleri onardılar.

Merkez ve kırsal mahallelere yönelik başlattıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; kilitli parke taşı, stabilize yol çalışmaları, kültür evlerinin bakım ve onarımlarının yanında, bizlere gelen talepler doğrultusunda belediye ekiplerimizi yönlendirerek ihtiyaçlara zamanında cevap verme gayreti içerisindeyiz. Şuana kadar Kuruyer, Minare, Doruç, Buğday Tepe, Buldum, Tahılalan, Sütlüce, Kılıçlı, Uzunyol ve Sugeldi mahallelerimizde muhtar ve vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda bozuk olan mahalle hopörlerini onardık. Kalan mahallelerimiz de de çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi.

Tahılalan Mahalle muhtarı İsa Akkurt; bozuk ve yıpranmış olan hoparlörlerin belediye ekipleri tarafından onarılmasından dolayı mutlu olduklarını söylediler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.