Belediyeden, Avrupa’ya gitmek isteyen Suriyeli mültecilere ücretsiz otobüs!

Bolu Belediye Başkanı Özcan açıkladı: Avrupa’ya gitmek isteyen Suriyeli mültecilere ücretsiz otobüs!

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından Türk askerlerine yönelik gerçekleştirilen alçak saldırı sonrasında Avrupa’ya gitmek isteyen mültecilere tüm sınır kapıları açıldı. Sınır kapılarının açılmasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Avrupa’ya gitmek isteyen mültecilere ücretsiz otobüs hizmeti sunulacağını duyurdu.

Suriyeli mültecilere tüm kapıların açılmasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BOLU BELEDİYE BAŞKANI DUYURDU: SURİYELİ MÜLTECİLERE ÜCRETSİZ OTOBÜS HİZMETİ

Avrupa’ya gitmek isteyen Suriyeli mülteciler için Edirne’ye ücretsiz otobüs hizmeti sunulacağını açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Dün gece Suriye’de muhtemelen rejim güçleri tarafından kahraman Türk askerimize yönelik hava saldırısı gerçekleştirildi. Ben şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılarımızın da şifa bulmasını temenni ediyorum.Bu hain saldırıdan sonra hükümetimiz, mülteciler için sınır kapılarının açıldığını duyurdu. Bu kapsamda biz de arkadaşlarımız ile çalıştık. Bizde, Bolu’daki mültecilerin sınır şehri olan Edirne’ye ulaşabilmeleri için Bolu’dan ücretsiz otobüsler kaldırmayı taahhüt ediyoruz. Edirne’ye gitmek isteyen mülteciler muhtarlıklara ve Bolu Belediyesi’ne başvuru yapabilirler. Sayı ne kadar olursa olsun biz buradan Edirne’ye naklini gerçekleştirmeye hazırız.” ifadelerini kullandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.