CHP Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dan skandal sözler! Esad’ı cansiperane savundu…

CHP’nin Esad rejimine desteği sürüyor. Bir skandal açıklama da CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dan geldi. Gökhan, cansiperane Esad’ı savundu. Türkiye’yi suçladı. Türkiye’nin Bahar Kalkanı Harekatı’na çirkin sözlerle yüklenen Ülgür Gökhan, “Terör örgütlerine destek veriliyor. Esad bu nedenle bombalıyor” dedi. Gökhan daha önce de skandal sözlerle gündeme gelmişti. CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “HDP barajı geçerse pilav dağıtacağım” ifadeleri ile günlerce konuşulmuş, büyük tepki görmüştü. İşte son dakika haberini ayrıntıları;

CHP Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, belediye meclisi toplantısında skandal ifadeler kullandı. Kahraman Mehmetçik’in alçak saldırı ile kanını döken Esad rejimini tüm gücüyle savunan Gökhan, Türkiye’yi teröristlerle işbirliği yapmak ile suçladı. Gökhan, “Esad, teröristlerin yanında olduğumuz için bizi bombalıyor” dedi. Skandal sözlerin ortaya çıkmasıyla Ülgür Gökhan’a tepki çığ gibi büyüdü. Gökhan, daha önce de HDP’nin barajı geçmesi için büyük mücadele vermiş, “HDP barajı geçerse pilav dağıtacağım” demişti.

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’dan skandal açıklamalar! “Esad rejimi ve Rusya terörle mücadele ediyor” | Video

BELEDİYE MECLİSİNDE SKANDAL SÖZLER

CHP’nin Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Türkiye’nin İdlib’de yürüttüğü Bahar Kalkanı Harekatı’na karşı çıktı. Yetmedi, Esad rejimine destek verdi. Yetmedi, Türkiye’yi terör örgütleri ile yan yana getirdi. Belediye meclisinde yaşanan tartışmada Gökhan skandal ifadeler kullandı. CHP’li Belediye Başkanı Gökhan, meclis üyesinin “Terör odaklarını bertaraf edip sınırlarımızı korumak için Suriye’de varız. Güçlendirilmiş savunmamızla birlikte çok başarılı bir harekat yapıyoruz. Bunu da emperyalist güçlerin aldığı tavırlardan anlıyoruz. Bakış açınızı değiştirmenizi talep ediyorum” sözlerine, “Orada terör örgütüne karşı savaşılmıyor. Orada terör örgütleri destekleniyor. Çünkü Rusya ve Esad o terör örgütlerine karşı mücadele ediyor ve onun için bizi vuruyorlar. Bulunduğumuz yerde YPG PKK yok” şeklinde skandal sözlerle yanıt verdi.

İLK SKANDALI DEĞİL

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan daha önce de skandal sözleri ile gündeme gelmişti. Gökhan, seçimde HDP’nin barajı geçmesi için büyük çaba harcamış, HDP’ye oy istemişti. Gökhan, “HDP barajı geçerse pilav dağıtacağım” şeklinde vaatte de bulunmuştu.

ESAD’DAN CHP’YE DAVET GELDİ

Esad’ın medyadaki önemli temsilcilerinden Nidal Sabeh, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu Şam’a davet etti. Sabeh, “Türk muhalefetinin lideri, yani müttefikimize binlerce selam olsun. Onu Şam, Abu Dabi, Kahire ve Mekke’de misafir etmek istiyoruz” dedi.

Sabeh, “Erdoğan rejimi düştüğünde CHP’yi yani müttefiklerimizi ziyaret edeceğiz. Sonra da en iyi ilişkileri kuracağız.” ifadelerini kullandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.