Alanya Yücel’ecek

yucel_kayabasi_koyundeHafta sonu durmadan seçim çalışması yapan MHP’li Yücel, Yeşilöz, Keşefli ve Büyükpınar Köyü’nde yoğun ilgi gördü.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı olan Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hafta sonu Yeşilöz, Keşefli ve Büyükpınar Köyü sakinleri ile ortak toplantıda buluştu.

Yeşilöz’ün merkezinde düzenlenen toplantıya köy muhtarlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız da hazır bulundu. Gençlerin “Alanya Yücel ile Yücelecek” sloganları ile karşılanan Yücel, “Ben 10 yıllık görev süremde bu köylerimizle hep iç içe oldum. Bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Büyük Alanya için artık her köye bıkmadan, yorulmadan hizmet edeceğiz. Gayretim ve çalışmalarım da bu yönde” dedi.