Kadirli’de iki adet köprünün temeli atıldı

Osmaniye’nin Kadirli İlçesinde MHP’li belediye tarafından “2 Yaka, 2 Köprü” projesi kapsamında köprülerin temel atma gerçekleştirildi.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, yaptığı konuşmada, “Kadirli ilçemizin trafiğini rahatlatacak ve halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek bu 2 köprü inşaatının temelini atıyoruz. İnşallah bu hizmet en kısa zamanda tamamlanarak en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, belediye başkanımıza ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.” dedi.

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise “Mübarek Cuma gününde hayırlı bir hizmeti hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz. İlçemizde uzun zamandır böyle bir hizmete ihtiyaç vardı. Buradan cumhur ittifakı değerli Belediye Başkanımız sayın Ömer Tarhan beye hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetler durmayacak her geçen gün artarak devam edecek. Cumhur ittifakı ile hep beraber yenisi ekleyeceğiz. Kadirlimize hayırlı olsun.”

Törende konuşan Belediye Başkanı Ömer Tarhan, 2 yakayı birleştirecek olan 2 adet köprümüzün temelini atmaktan çok mutluyuz diyerek şunları kaydetti;

“ Köprülerimiz yaklaşık 60 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde 4 ayaklı olacak. Ayrıca burada yaya yolu ve bisiklet yolu da yapılacak. Burada sayın Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu’na ve İller Bankası Müdürü Muzaffer Akgüner’e teşekkür ediyorum. Yine Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a bizlere verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum. Çok kısa bir süre içerisinde Millet Bahçesinin de ihalesini yapıyoruz.

Kadirli’ye söz verdiğimiz projeleri cumhur ittifakının işbirliği ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Liderim Devlet Bahçeli’nin destekleri ile bundan sonraki süreçte de Kadirlimizi değiştirmeye devam edeceğiz” diyerek törene katılanlara teşekkür etti.

Törene, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Sumbas Kaymakamı İdil Özdemir, İller Bankası Adana Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner, il genel ve belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Protokol üyelerinin katılımı ile köprülerin temeli atıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.