Silifke’de rafting heyecanı

Konya’dan gelerek Silifke üzerinden Akdeniz’e ulaşan Göksu ırmağı üzerinde yapılan rafting katılımcılara heyecanlı anlar yaşatıyor.

Silifke Belediyesi tarafından organize edilen rafting etkinliğine katılan İlçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, yaptığı konuşmada, “Silifke ilçemizde uzun yıllardır yapılan raftinge bugün bizde katılım sağladık. Mut ilçemize bağlı Hocalı mahallesinden giriş yaptığımız rafting parkurumuz ilçemize bağlı Kargıcak mahallemizde son buldu. Silifke ovasına hayat veren ve tarımın can damarı olan Göksu ırmağımız aynı zamanda turizme de büyük destek ve kazanç sağlamaktadır. Göksu Irmağında rafting yaparken ilçeye özgü tarihi ve turistik mekanları da yakından izleme imkanına sahip oluyoruz. Ben raftingle ilk defa Silifke’de tanıştım. Çok güzel bir etkinlik oldu. İlçemizde görev yapan mesai arkadaşlarımızla birlikte katıldığımız rafting organizasyonunu gerçekleştiren Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Tarihi, denizi, doğası ve sportif faaliyetleri izlemek ve katılım sağlamak isteyen yerli ve yabancı misafirlerimizi eşsiz zenginliğe sahip ilçemiz Silifke’ye bekliyoruz” dedi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ise yaptığı konuşmasında, “Yaklaşık 20 yıl önce belediyemizin önderliğinde ilk defa Göksu ırmağı üzerinde raftingseverlere sunulan bu hizmet bugünlere kadar gelmiştir. Bugünde ilçemize yeni atanan İlçe Kaymakamımız Namık Kemal Nazlı, Emniyet Müdürümüz Ahmet Şahingözlü, Cumhuriyet Başsavcımız Tahir Özgenç’in da aralarında bulunduğu bir gurupla birlikte Göksu ırmağı üzerinde rafting yaptık. Rafting esnasında bu bölgemizin tarihi ve turistik yönlerini de yakından izleme imkanına sahip olduk. Yerli yabancı misafirlerimizi Silifke’ye davet ediyoruz. Tarih, doğa, deniz ve eşsiz kültürlere sahip Silifke’mizi yeniden keşfetmeye ve ilçemizde güzel vakit geçirmeye bekliyoruz” dedi.

Silifke Belediyesi tarafından organize edilen etkinliğe katılan İlçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Cumhuriyet Başsavcısı Tahir Özgenç, Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay ve ilçede görev yapan basın mensuplarına Göksu ırmağı kenarına kurulan yörük çadırında yöresel yiyecek ikramında bulunuldu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.