Başkan Özyavuz’dan “Gaziler Günü” Mesajı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Özyavuz; “Bugün Ülkemizde huzur, dirlik ve düzen içinde yaşıyorsak, bu kahramanlık fikri ve bu fikir uğruna kendi canını ortaya koyabilen insanlar sayesindedir.  

Dünya tarihine mal olmuş bir kurtuluş destanı ile kazanılan bu vatan, bizlere şehit ve gazilerimizle birlikte emanet olup, bugüne kadar yeni şehitler ve gaziler vermekten korkmaksızın korunmuş ve aynı inançla ebediyen korunacaktır.

Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, emsalsiz fedakârlıklarını örnek aldığımız gazilerimizin, taşıdıkları şerefe yaraşır bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri, hak ettikleri saygı ve hürmeti görmeleri, sorunları ile yakından ilgilenerek onlara vefa borcumuzu ödemek toplum olarak en büyük ortak sorumluluğumuzdur.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, Çanakkale’den Kurtuluş Savaşına, Kore’den, Malazgirt’e, Kıbrıs Harekatı’ndan, terörle mücadeleye, 15 Temmuz’a kadar verilen mücadelelerde milletimizin ve devletimizin bekası için gözünü kırpmadan çarpışan şehitlerimizi sonsuz rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm gazilerimizin “Gaziler Günü’nü “En içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.