Özyavuz: Tek düşüncemiz halkımıza hizmet

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, hafta sonu mesaisinde de mahalle ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Özyavuz “Tek düşüncemiz halkımıza hizmet” diyerek hedefe emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, bugün de mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu. Mesai mefhumu gözetmeksizin belirlenen program dahilin de çalışmaların sürdüğünü kaydeden Başkan Özyavuz, Cumartesi mesaisine İmambakır mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, talep ve önerileri dinleyen Başkan Özyavuz, yerine getirilebilecek talepler içinse ilgili birim müdürlüklerine talimat verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özyavuz, “Bugün de vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Biz göreve geldiğimiz gün itibariyle söz verdiğimiz çalışmaları tamamlayıp, hizmet çıtasını her geçen gün biraz daha yükseklere taşımak adına efor sarf ederken, vatandaşlarımızın duyduğu memnuniyeti yerinde görmek hizmet aşkımızı daha da perçinliyor. Bizim tek düşüncemiz halkımıza hizmet. Nihayetinde kadim ilçemiz Harran hak ettiği seviyeye yükselebilsin, ilçe halkımız da yıllardır özlemini duyduğu hizmete kavuşsun. Tek gayemiz bu. Azimle yol alırken büyüklerimizin dualarında da olmak gücümüze güç katıyor. Vaktimizin her anını Harran’a ve ilçe halkımızın refahı için harcayacağımızı bir kez daha belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Daha sonra, İlçe merkezinde yapımı devam eden projeleri de tek tek ziyaret eden Başkan Özyavuz, çalışmaları yerinde inceledi.

Selalmaz Mahallesi, Şeyh Süleyman El Bedraniy küme evler ve turizm bağlantı yolunda, asfalt serim öncesi dolgu çalışmalarımızı başlattık” diyerek sözlerine devam eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, planlama dâhilinde çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Asfalt yol çalışmalarını son derece önemsediklerini dile getiren Başkan Özyavuz, “Mevsim şartlarının el verdiği sürece belirlediğimiz program dâhilinde çalışmalarımız devam edecek. Bugün de Selalmaz Mahallesi, Şeyh Süleyman El Bedraniy küme evler ve turizm bağlantı yolunda asfalt serim öncesi dolgu çalışmalarımızı başlattık. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Çalışıp çözüm üretmeye, söz verdiğimiz hizmetleri bir bir ilçe halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.