Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan: Herkesi Düşünmemiz Gerek

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının almış olduğu kararname ile kapatılan kıraathane ve çay ocaklarında çalışan işçi, başka bir maddi geliri olmayan ailelere maddi destek olan Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan bu zor günleri imkanlar dahilinde yardımlaşarak birlikte alışılacağını belirterek, “Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ Beyimizin bizlere talimatıdır. ‘Aç açıkta kim varsa onların kimsesi siz olacaksınız’ sözleri bizlerin en büyük görevidir. Bizde Üretken Belediyecilik anlayışımız ile ihtiyaç sahibi her vatandaşımıza sahip çıkmaya büyük gayret gösteriyoruz. Özellikle Covit-19 ile mücadele kapsamında ihtiyaç sahibi EBA’ya giremeyen çocuklarımıza ücretsiz tablet, bilgisayar, internet paketi, gezici EBA araçları oluşturduk. Öğrencilerimize çanta, kırtasiye, okul malzemelerini temin ettik ayrıca karantinada olan vatandaşlarımızın evlerine 3 öğün sıcak yemek, temizlik malzemesi, gıda paketleri, meyve ve diğer ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Devlet Millet el ele, gönül gönüle bu süreci hep birlikte atlatacağız inşallah” dedi.