Kütahya’da asfalt sezonu başladı

Havaların ısınması ile birlikte zemin iyileştirme, yol bakım ve asfalt kaplama çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Zafertepe Mahallesi Zafer Caddesinde devam eden asfalt kaplama çalışmasını yerinde inceledi.

Hava şartlarının asfalt serim için uygun hale gelmesiyle başlayan asfalt sezonunda, mahallelerde çalışmalar başladı.

Zemin iyileştirme, yol bakım ve onarım ile birlikte asfalt kaplama çalışmalarının yapıldığı mahallelerde inceleme yapan Başkan Işık, Zafertepe Mahallesi Zafer Caddesinde yapılan çalışmaları yerinde gördü.

Mahalle Muhtarı Ahmet Gözel ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Köse ile birlikte çalışma alanına giden Başkan Işık, Fen İşleri Müdürü Osman Ortaçlı’dan bu sezon yapılacak asfalt çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çalışanlara başarılar dileyen Başkan Işık, yapılan hizmetlerin Kütahya’ya hayırlı olmasını temenni etti.