Belediyede Çalışacak Kimse Kalmayınca Belediye Başkanı Kolları Sıvadı!

Tunceli’nin Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, belediye personelinin pandemiden dolayı karantinaya alınması sonucunda çalışacak kimse kalmadığı için tüm birimlerde tek başına hizmet vermeye başladı.

Tunceli’nin Ovacık Belediyesi’nde görevli olan 2 memurun koronavirüs testi pozitif çıktı. Filyasyon ekipleri incelemesi sonucunda 6 belediye personelinin daha bu kişilerin temaslısı olduğu tespit edildi.

Belediyede görevli 8 personel 10 gün süreyle evlerinde karantinaya alındı. Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, belediyede çalışacak kimse kalmaması üzerine vatandaşlara yardımcı olmak için tüm birimlerde tek başına hizmet vermeye başladı.

Bütün İşleri Yapmaya Çalışıyorum

Başkan Sarıgül, belediyede kendisi haricindeki tüm personellerin karantinada olduğunu dile getirdi. “Benim dışımda kimse kalmadı belediyede. Vatandaşlar rahat bir şekilde benim yanıma gelerek sorunlarını iletiyor. Bu süreçte vatandaşları mağdur etmemek için bütün işleri yapmaya çalışıyorum, birçoğunu hallediyorum, eğer acil değilse de erteliyoruz. Personellerin karantinası 10 gün boyunca sürecek, vatandaşların mağdur olmaması için elimden geleni yapacağım. Su tahsilatı, emlak vergisi gibi işlemleri yapıyoruz. Kapanma dönemi olduğu için çok fazla ödeme yapan yok, teknik işleri de bir süreliğine erteliyoruz” dedi.

Halka Yardımcı Olmak İçin Çalışıyor

Gürkan Beyazgül, belediyeye işlem için geldiğinde kimsenin olmadığını görünce şaşkınlık yaşadığını dile getirdi. Belediyede kimsenin olmadığını görünce başkanın odasına çıktığını ve başkanın da işlemleri hallederek kendisine yardımcı olduğun söyledi. Halka yardımcı olmak için tek başına çalıştığını dile getirdi.

Emeklerinden Dolayı Teşekkür Ederim

İlçe sakinlerinden Serdar Yıldız, başkanın bu süreçte belediyeyi kapatmadan tüm işlemleri kendisinin yaptığını, emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiğini ifade etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.