Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Şehit Ailesine Ev Hediye Etti

Hakkari Çukurca’da teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz günlerde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Nar’ın, ailesine Belediye Başkanı Abdullah Çatal ev hediye etti.

Şehit Murat Nar’ın annesi Nezaket Nar’ın oğlunun vefat haberi üzerine yaşadığı üzüntü içerisinde benim ev kiramı bile oğlum ödüyordu, şimdi kim ödeyecek diye üzüntüsünü dile getirmesine şahit olup bu olaydan çok etkilenen Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, kendi imkanlarıyla bir sıfır daire satın alarak şehit ailesine hediye etti. Şehit annesi Nezaket Nar ile Taşköprü Tapu Müdürlüğüne giden Belediye Başkanı Çatal, sıfır bir daire alarak Nezaket Nar’a tapuyu teslim etti.

Şehidin anne ve babasının yaşamı boyunca ailenin  kullanımına sunan Belediye Başkanı Abdullah Çatal, anne ve babanın vefatına kadar daire Şehit ailesinin kullanımında olacak. Belediye Başkanı Çatal, yaptığı açıklamada;  “Bugün Nezaket annemizin gülücükleri ile mübarek Cuma gününde bizlerde mutlu olduk. Nezaket anneye bugün evimizin tapusunu teslim ettik. Türkiye’nin hiçbir yerinde dilerim bu acılar yaşanmaz. Nezaket annemize evlat yokluğu göstermeden evlatlık yapmaya  çalışacağız. Bizler onun birer evlatlarıyız. Nezaket annemize ve Mustafa babamıza evimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Şehit annesi Nezaket Nar ise Belediye Başkanı Abdullah Çatal, teşekkür etti.

Aile, yeni alınan eve önümüzdeki günlerde taşınacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.