Açılışı yaptılar bitirmeyi unuttular

Gölbaşı Örencik’teki TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin Eymir Mahallesi Göksu Sokak boyunca inşa ettiği parkın tamamlanmamasına tepki gösterdi.

Bölge sakinleri, 14 Ocak’ta Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 214 tesisin açılış törenine kadar parkın hızlı bir şekilde yapıldığını ifade ederek, “Ancak açılışların ardından parktaki bütün çalışmalar bıçak gibi kesildi, o günden beri çivi bile çakılmadı” dedi.

Vatandaşlar, parkın büyük bir bölümünün tamamlandığını ancak halen eksikler olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “Koşu yolu ve çevre düzenlemesinin bir kısmını bitirdiler. Parkın birçok yerinde çardak konulması için ayrılan bölümler var ama çardakların birçoğu yerleştirilmedi. Işıklandırma ile ilgili çalışmaları da tamamlamadılar, birçok yerde kablolar açıkta duruyor. Yeşil alan çalışması için getirdikleri saksı çiçekler de ortalıkta duruyor. Açılışını yaptılar fakat bitirmeyi unuttular. Bitince güzel bir park olacağını düşünüyoruz, yetkililer bir an önce parkımızı tamamlasın.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.