Paksoy: “Sandıkta siz, sonra da ben hesap soracağım”

sogutlu30 Mart yerel seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, seçim çalışmaları kapsamında Söğütlü Kasabası’nda açık hava toplantısı gerçekleştirdi. Paksoy konuşmasında, “Demiş ki ‘Akbayır ile Söğütlü arası duble yol olacak. “5 senedir kaç tane duble yol yapmış da Söğütlü-Akbayır arasını duble yol yapacak. Önce siz sandıkta hesap soracaksınız, ondan sonra ben hesap soracağım” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin düzenlediği açık hava toplantısına uzun araç konvoyu ile Gündere Köyü’nden gelen vatandaşlar alkışlar eşliğinde karşılandılar. Gündere Köyü’nden gelen vatandaşların katılımının ardından Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Söğütlü Kasabası’nda yaşayan belde sakinlerince kurban kesilerek karşılandı.

Kesilen kurbanın ardından açık hava toplantısına katılan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Söğütlü Belediye Başkanı Ramazan Yüce, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, Kadın Kolları Başkanı Yeşim Genç seçim otobüsünün üstünden vatandaşları selamladılar.

Söğütlü Kasabası’nda düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlara seslenen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, “Bizlere, Kahramanmaraş’a, Türkiye’ye moralsiniz. Allah nasip edecek Abdullah Paksoy başkanımla ‘nerede kalmıştık’ diyeceğiz. 30 Mart akşamı o mazbatayı aldıktan sonra hizmet nasıl yapılırmış, Elbistan’ın her köşesine hizmet nasıl götürülmüş onlara göstereceğiz inşallah. İlçelerimizi gezmeye devam edeceğiz. Bu güzellikleri bizlere yaşattığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, seçim otobüsü üzerinde yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Bildiğiniz gibi 30 Mart’ta yerel seçimler var. Bu seçimlerin önce ülkemize sonra Elbistan’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Değerli dava arkadaşlarım siz de biliyorsunuz ki yerelle geneli birleştirirsek daha iyi hizmet alırız umudu ile oylarınızı verdiniz ama ne değişti. Elbistan’ımız 5 yıl geriye gitti. Ama biz sizin de yakından tanıdığınız değerli belediye başkan adayımız Abdullah Paksoy ile hizmetlerimize devam edebilmek adına karşınızdayız. Yemedi, yedirmedi, satmadı, sattırmadı. Dürüst ilkeli tarafsız hizmet etmek için siz değerli kasaba halkımızın oylarına talibiz. Geçmişte yaptığımız hizmetler, yapacağımızın teminatıdır. Zaten adayımız Söğütlü’ye benim kasabam diyor. Biz de adayımıza sahip çıkarak 31 Mart sabahı zaferle çıkalım inşallah.”

İlçe Başkanı Demir’in konuşmasının ardından mikrofona gelen Söğütlü Belediye Başkanı Ramazan Yüce ise, yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
“Hepinizin bildiği gibi büyükşehir olma nedeniyle beldemiz ilçemizin mahallesi olmuştur. Elbistan teşkilatı olarak bana 2 defa görev verdiler. Hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Ben de sizden bir söz istiyorum. Buradaki iktidarı büyüterek Elbistan Belediyesi’ne gitmeye söz vermenizi istiyorum” dedi.

Açık hava toplantısında son olarak mikrofona gelen Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Kahramanmaraş’ın Büyükşehir Belediyesi olması nedeniyle beldelerin ve köylerin Elbistan’ın mahallesi birer mahallesi olacağını belirterek, şunları söyledi:
“Bizleri burada sevgi ve coşkuyla karşıladığınız için hepinizden Allah razı olsun. Maraş’ın büyükşehir olmasıyla 9 beldemiz ve köylerimiz artık Elbistan Belediyemizin Mahallesi olacak. Elbistan Belediyesi’nden bir mahalle nasıl hizmet alıyorsa artık Söğütlü mahallemiz de aynı hizmeti alacak. Söğütlü mahallemizin eksikliklerini geldiğimiz zaman gidereceğiz. Dedim ya yalanları ortaya çıkıyor. Demiş ki ‘Akbayır ile Söğütlü arası duble yol olacak.’ 5 senedir kaç tane duble yol yapmış da Söğütlü Akbayır arasını duble yol yapacak. Önce siz sandıkta hesap soracaksınız ondan ben hesap soracağım. İşe gelmeden maaş alan adamlar var. Bu adamlara verdiği maaş parası kimin hakkı? Sizlerin hakkı. Nasıl ‘kul hakkı yemiyorum’ diyorsun. Buraya geldiğinde kaç işçi sözü verdi. 100 mü? 9 tane beldemiz var her beldeye 100 işçi sözü veriyor. 900 yaptı mı? 70 tane de köyümüz var. Aynı şekilde 50’şer tane de orda söz verdi. Etti 3 bin 500 kişi. Bin de oradan, etti mi 4 bin 500 kişi. Bu işçileri nerede çalıştıracak ben onu bilmiyorum. Bunlar sizlerin oylarını almak için yalan söylüyorlar. Biz de onun için diyoruz ki yalanlarına son vermek için 30 Mart’ta oylarımızla hep beraber onlara hayır diyeceğiz. Söğütlü mahallemizin yeşil sahalarına 30 Mart’ta sahip olmak zorundasınız. Allah göstermesin bunlar geldikleri zaman buranın da yeşillerini talan ederler. 31 Mart’ta göreve geleceğiz inşallah. Söğütlü mahallesi benim mahallem. Ben buraya hizmet etmek zorundayım. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Siz de böyle bir coşku, böyle bir sevgi olduktan sonra inşallah 30 Mart’ta da sandıktan zaferle çıkacağız.”

Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’un konuşmasının ardından uzun bir araç konvoyu oluşturularak Söğütlü Beldesi’nden Elbistan’a doğru hareket edildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.