Paksoy: “O Şehitlerimizin Sayesinde Türkiye Cumhuriyet Devleti Kuruldu”

paksoy-katilim-k130 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) katılım devam ediyor.

Yeşilyurt Mahallesi, Pınarbaşı Mahallesi, Köprübaşı Mahallesi Ceyhan Mahallesi ve Güneşli Mahallesi’nden gelen çok sayıda vatandaş MHP’ye katıldı. Katılım programı öncesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 99. yıldönümü nedeniyle tüm şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı’nın ardından tüm şehitler için Yasin-i Şerif okundu.

paksoy-katilim-k3Okunan Yasin-i Şerif’in ardından kürsüye gelen MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla partiye katılım programında siyaset konuşmayacağını belirtti. Partiye katılım için seçim bürosu önüne gelen vatandaşlara kısa bir konuşma yapan Paksoy, şunları söyledi: “Bugün anlamlı bir gün, bugün 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü. Bugün siyaset yapmayalım. Büyük bir gün öyle bir mücadele edilmiş ki Çanakkale’de göğüs göğse mücadeleler olmuş. O şehitlerin sayesinde Türkiye Cumhuriyet Devleti kurulmuş, onların sayesinde ayakta kaldık. Şu günde siyaset yapıyorsak o şehitlerimizin sayesinde siyaset yapıyoruz. Bu gün o şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunduk ve bugün siyaset yapmayacağız dedik. Ülkü ocaklarımızın hazırlattığı hoşaf ve ekmek dağıtımı yapacağız. Bugün coşku ve sevgi ile seçim büromuza kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

Belediye Başkan Adayı Paksoy, konuşmasının ardından seçim bürosu önünde Elbistan Ülkü Ocakları’nın hazırlattığı ve Çanakkale’de savaşan atalarımızın son yemeği olan hoşaf ve ekmek vatandaşlara ikram etti. Program seçim bürosu önüne gelen vatandaşlara Çanakkale’de atalarımızın verdiği mücadele anlatıldığı sinevizyon gösterimi ile sona erdi.

paksoy-katilim-k2

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.