Bahçeli’den Başkanlara Tebrik Manisa Halkına Teşekkür

m2Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Teşkilatı ile birlikte Ankara’ya giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Manisa heyetinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Bahçeli, Manisa’nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tarihe adını yazdıran Cengiz Ergün’ü tebrik ederek, “Manisa halkının takdirleriyle göreve layık görülen başta Cengiz Ergün olmak üzere 6 ilçemizin değerli belediye başkanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah en kısa süre içerisinde Manisa’yı ziyaret ederek, Manisa halkıyla birlikte olacağız” dedi.

m330 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nin ardından ilk kez Ankara’ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral ve Erkan Akçay’ın da yer aldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen MHP Gurup Toplantısı ve MHP Genel Merkez ziyaretlerinde Başkan Ergün’e MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, 21. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Akgül, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve ilçe başkanları, Akhisar İlçe Teşkilatı da eşlik etti.

Bahçeli’den Manisa’ya Teşekkür Ziyaretleri

2014 Yerel Seçimleri’ne yönelik değerlendirmenin yapıldığı toplantıda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa’nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olarak adını tarihe yazdırarak büyük bir başarı elde eden Cengiz Ergün’ü tebrik ederek, 6 ilçeyi kazanan ilçe belediye başkanlarına da teşekkür etti. Sonuçları memnuniyetle karşıladığını ifade eden Bahçeli, Yerel Seçim çalışmalarında yoğun mesai harcayan Manisa Milletvekilleri Sümer Oral ve Erkan Akçay, ilçe başkanları ve teşkilat üyelerine de teşekkür etti. Kısa süre içerisinde Manisa’yı ziyaret edeceğini belirten Bahçeli, ayrıca 6 ilçeyi tek tek ziyaret ederek belediye başkanlarını makamlarında tebrik edeceğini ifade etti. Toplantının sonrasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hediyeler takdim etti. Ankara ziyaretlerinde Başkan Ergün ve beraberindekiler ayrıca MHP Genel Merkezi’nde MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüd Karakaya tarafından makamda ağırlandılar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.