BAŞKAN YÜCEL, ALANYA MERKEZ VE MAHALLELERDE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen resmi bayramlaşma töreninin ardından Seki, Ishaklı, Ispatlı ve Aliefendi Mahalleleri’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı..

MHP ALANYA İLÇE TEŞKİLATI’NIN BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sabah kurban kesim yerlerinin ardından MHP Alanya ilçe Teşkilatı’nın düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. MHP İlçe başkanı Cafer Uyar, ilçe başkan yardımcıları Yücel Apaydın, Hilmi Er, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve partililerin katıldığı törende Başkan Yücel ve Cafer Uyar törene katılanlar ile tek tek bayramlaştı. Çocuklarında katıldığı törende Başkan Yücel, çocuklarla yakından ilgilendi.

Başkan Yücel, Alanya Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı. Burada düzenlenen resmi bayramlaşma törenine, İlçe Kaymakamımı Dr. Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Yücel, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaşarak tebrikleri kabul etti.

BAŞKAN YÜCEL, BAYRAM ZİYARETLERİNE HUZUREVİ VE CEZAEVİ İLE DEVAM ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ziyaretlerine Huzurevi ve cezaevi ziyareti ile devam ettiler. Başkan Yücel, önce huzurevinde yaşlılarla bayramlaşarak sohbet etti. Belediye Başkanı Yücel, daha sonra Mahmutlar Kapalı L Tipi Cezaevi yarı açıkta kalan mahkumları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

BU YIL İLK KEZ MAHALLE ZİYARETLERİ YAPILDI..

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ile Ishaklı, Seki, ıspatlı ve Aliefendi Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Adem Er ile Belediye Spor Müdürü Levent Uğur’un da katıldığı ziyaretlerde Başkan Yücel, vatandaşların bayramını kutlayarak sohbet etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.