BAŞKAN CAN’DAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Son günlerde vatandaşlarımızın Türkiye üzerinde oynanan çirkin oyuna gelmemesini isteyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, herkesi sağduyulu davranmaya davet etti.

Suriye’nin Kobani kentinde yaşanan ve Türkiye’nin de içine çekilmesi istenen çirkin oyunu Türk milleti ve Tarsusluların sağduyusu ile bozacaklarını ifade eden Başkan Can, Kobani’de yaşananları bahane ederek Türkiye’yi yangın yerine çevirmeye çalışanların vatan haini olduğunu söyledi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da çirkin oyunu devreye sokmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceklerini belirten Başkan Can, “Türkiye’yi karıştırmanın ve savaşın içerisine çekmenin yollarını arayanlar umduklarını bulamayacaktır. Düzenlenen izinsiz gösterilerde, kamu mallarına zarar verilmesi, hiçbir şekilde açıklanamaz ve kabul edilemez. Tarsus’ta yaşayan tüm kesimleri sağduyulu davranmaya davet ediyoruz” dedi.

Başkan Can, “Bu vatan; Türküyle-Kürdüyle, Lazıyla-Çerkeziyle, Romanıyla hepimizin. Bu ülkeyi karıştırmaya çalışanların oyununa gelmeyelim. Hiç kimsenin Kobani’yi bahane ederek, Türkiye’yi içinden çıkılmaz bir bataklığa sürüklemesine izin vermeyeceğiz. Kentimizde sağlanan huzuru ve barışı kimse bozmaya çalışmasın. Türkiye’yi karıştırmak isteyenlere asla ve asla fırsat vermeyeceğimizi tüm dünyaya buradan haykırıyoruz. Herkes sağduyulu davranmalıdır. Çirkin oyunlara gelmemeliyiz” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.