BAŞKAN YÜCEL, BAHÇELİ ZİYARETİNE ALANYA HALKINI DAVET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Genel Başkanımız 18 Ekim Cumartesi günü belediyemize gelerek hem hayırlı olsun diyecek, hem de Alanya halkına teşekkür edecek.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 18 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de ilçeye gelerek Alanya Belediyesi’ni ziyaret edecek. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Alanya ziyareti ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Yücel, “Bundan bir buçuk yıl önce Milliyetçi Hareket Partisi’ne Alanya’yı kazandıracağız ve MHP çatısı altında çalışmalarımızı devam ettireceğiz demiştik. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bu vesileyle ilçemizi ziyaret edecek, hem hayırlı olsun diyecek hem de halkımıza teşekkür edecek. Tüm halkımızın Genel Başkanımızın Alanya programına katılımlarını bekliyoruz.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 18 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da Belediye binası arkasında halka seslenecek, ardından da Kızılkule, Herbaryum Müzesi ve Alanya Kalesi’ni gezecek.