BAŞKAN TUNA; “ULU ÖNDERİMİZİ ÖZLÜYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; büyük devlet adamı ve eşsiz komutan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk\\\’ü, ebediyete intikalinin 76. yıldönümünde özlemle andıklarını ifade etti.

10 Kasım’ın, Türk Milleti için büyük kurtarıcısının anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarının değerini bilme ve O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günü olduğunu da kaydeden Başkan Tuna; “10 Kasım’lar, sadece yas günü değil, Büyük Önder’in açtığı yolda, gösterdiği hedefte ilerlememizi hatırlatan günler olmalıdır. Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk\\\’ün önderliğinde verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Büyük Atatürk’\\\’ün yolundan giden bizlere düşen görev yüzümüzü geleceğe dönmek, ufkumuzu geniş, hedeflerimizi büyük tutmaktır. O’nun bizlere bıraktığı değerleri yaşatmak bizim onurumuz, o değerleri gelecek kuşaklara aktarmaksa en büyük görevimizdir. Bu güzel vatanın ve Cumhuriyetimizin, ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba, O’na olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır. Ölümünün 76. yıldönümünde; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Toroslar’da Ulu Önderimizi Anma Töreni
Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 76. yılında tüm yurtta olduğu gibi,Toroslar’da da düzenlenen törenle anıldı.

Toroslar Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen tören, Atatürk Büstüne çelenk konulmasıyla başladı. Belediye personeli ve çevredeki vatandaşların da katıldığı program, çelenk sunumunun ardından, saatler 09:05’i gösterdiği anda siren sesleri eşliğinde saygı duruşuyla devam etti. Akabinde İstiklal Marşı okunarak bayraklar yarıya indirildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.