ALANYA BELEDİYESİ “SÜREKLİLİK ÖDÜLÜ”NE KAVUŞTU

Alanya Belediyesi bugün YAPEX fuarında düzenlenen ödül töreninde Tarihi Kentler Birliği’nden ‘Süreklilik Ödülü’ aldı. Ödülü Alanya Belediyesi adına Tarihi Kentler Birliği Üyesi Hasan Özdemir, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’dan teslim aldı.

Antalya Expo Center’de düzenlenen törenle Tarihi ve Kentler Birliği’nin düzenlediği yarışmada, “Süreklilik Ödülü”ne layık görülen belediyeler YAPEX Fuarı’nda, yarışmaya katılan bütün projelerin yer aldığı sergi ve ödül töreniyle sahiplerine verildi.

KÜLTÜR ÖRNEĞİ OLARAK GÖSTERİLDİ
Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Tarihi Kentler Birliği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda , “Süreklilik Ödülüne” layık görülen Alanya Belediyesi bugün yapılan törenle ödülünü aldı.

30 belediyenin 18 proje ve 32 uygulama ile katıldığı yarışmanın ödül töreni bugün saat 16.00’da YAPEX Fuarı’nda yapıldı. Alanya Belediyesi’nin ödülünü belediyeyi temsilen törene katılan Tarihi Kentler Birliği Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi olan Hasan Özdemir aldı.

Üye belediyeler arasında, kültür mirasını koruma çalışmalarını özendirmek amacıyla düzenlenen yarışmada ödül sahipleri mimarlık, şehircilik, arkeoloji, sanat tarihi, hukuk ve kent yönetimi alanlarındaki uzmanlardan oluşan Danışma Kurulu tarafından belirlenen ödül sahibi belediyeler arasında Antalya, Selçuklu, Şahinbey ve Tarsus belediyeleri de yer aldı.

ALANYA STANTINA PROTOKOL İLGİSİ

Ödül töreninin ardından, Alanya standı protokolü ağırladı. Antalya Expo Center’de düzenlenen ödül töreninin ardından Aralarında Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’inde olduğu Belediye Başkanları belediye başkanları Alanya standı ziyaret etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.