Başkan Yücel’den Bahçeli’ye iade-i ziyaret

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 18 Ekim’de Alanya’ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ankara’daki makamında ziyaret etti.

‘Alanya il olmalı’

RESMİ temaslar için Ankara’da bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkez’ini ziyaret ederek MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüştü.

18 Ekim’de günübirlik Alanya ziyareti yapan ve geçen hafta kendisini ziyaret eden Alanya heyetine “Alanya’da çok iyi ağırlandım. Adem Murat Yücel’e teşekkür ediyorum” dediği açıklanan Bahçeli ile yaklaşık bir saat baş başa görüşen Başkan Yücel, Bahçeli’ye Alanya ziyareti nedeniyle de teşekkür etti.

Görüşme sırasında, Alanya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti yeniden dile getiren Bahçeli, “Allah yolunuzu açık etsin. Örnek bir belediyecilik hizmetiniz var. Ziyaretim sırasında da bahsettiğim gibi, İl olmak Alanya’nın en temel hakkıdır. Sizin yerel yönetim olarak atacağınız her türlü adımın arkasında olacağımızı unutmayın. Alanya’ya sevgi ve selamlarımızı iletin” dediği bildirildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.