MAHALLE GEZİLERİNDE BAŞKAN YÜCEL’E, İLETİLEN TALEPLER YERİNE GETİRİLİYOR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve birim amirlerinin sürdürdüğü mahalle gezilerinde mahallelerin acil olan çalışmaları Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından programa alınarak adım adım yapılıyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve birim amirlerinin gerçekleştirdiği Mahalle gezilerinde Başkan Yücel, Mahallelerde yapılması gereken yatırımları ve vatandaşların taleplerini not almıştı.

Alanya Belediyesi tarafından, geçen hafta gerçekleştirilen Mahalle gezisi sırasında Bayırkozağacı Mahallesi ile Burçaklar ve Gözübüyük Mahallesi’nde, Mahalle muhtarı ve Mahalle halkının ilk etapta yapılmasını istediği dere ıslahı, yağmur nedeniyle bozulan yolların düzenlenmesi için çalışma başlatıldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Payallar’da bulunan hizmet noktasından Mahalle halkının taleplerine anında cevap verildiğini belirterek, “Mahallelerimizin acil olarak yapılması gereken işlerini gerek birim amirlerimizle yaptığımız gezilerde gerekse keşif ekiplerimizin yaptığı incelemelerle bütün sorunlara hakim durumdayız. Eksiklikleri ve yapılması gerekenleri çalışma programımıza alarak adım adım yerine getirmeye çalışıyoruz. Şu an itibari ile ekiplerimizin girmediği, çalışma yapmadığı hiçbir mahallemiz yoktur.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.