BELEDİYE PERSONELİNDEN BAŞKAN TUNA’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Toroslar Belediye Personeli, Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi.

Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen doğum günü programında, personelin yanı sıra Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın eşi, annesi, kardeşleri ve yakın akrabaları da hazır bulundu.
08 Ocak 1961 doğumlu olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, personelinin alkışları eşliğinde hazırlanan doğum günü pastasını, eşi Aydan Tuna ile birlikte kesti.

Sürpriz yapan personeline teşekkür ederek, yapılan kutlamanın kendisini duygulandırdığını ifade eden Başkan Tuna, belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu kaydederek, göreve geldikleri 11 yılda bölge insanına en güzel hizmetleri birlikte sumaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başkan Tuna; “Başarılı bir 11 yılı hep birlikte geride bıraktık. Önümüzdeki 4 yılda da siz değerli personelim ile birlikte yine çok daha başarılı işleri hayata geçireceğimize inanamıyorum. Bu nazik davranışınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra belediye personeli, Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın doğum gününü kutlayarak, bir çiçek takdim etti