ESNAF TEMSİLCİLERİ BAŞKAN YÜCEL’İ ZİYARET ETTİ

AESOB Başkanı Sevimçok ile birlik üyeleri Başkan Yücel’i ziyaret ederek bir dizi görüşmelerde bulundular

Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı (AESOB) Abdullah Sevimçok ile bazı birlik üyeleri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Sevimçok’un beraberinde Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Atlıhan Dere, Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Alanya Metal ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Kerim Taş, Elektrikçiler Odası Başkanı Tuğran Sağlamel, Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Velittin Yenialp’in bulunduğu ziyaret sırasında oda üyelerinin sorunları ve yaşadıkları sıkıntılar gündeme getirilerek çözüm önerileri tartışıldı.

İleriki bir tarihte tüm birlik üyeleri ile belediye birim amirlerinin de hazır bulunacağı geniş kapsamlı bir toplantı düzenlemeyi düşündüğünü söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Esnaf ve sanatkarlar toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarıdır. Alanya esnafı için bugüne kadar elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Yerel yönetim olarak kapımız her zaman herkese açıktır. “dedi.

Başkan Yücel, AESOB Başkanı Sevimçok ile birlik üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.