Odunpazarı Belediyesi’nden evsizlere büyük destek

Odunpazarı Belediyesi soğuk hava koşullarında sokakta kalan evsiz vatandaşlara yardım elini uzattı.

Evsiz vatandaşları kent merkezinde bir otele yerleştiren Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların giyim ve gıda ihtiyaçlarının da Odunpazarı Belediyesi Paylaşım Merkezi ve Aşevinden karşılandığını belirtti.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Odunpazarı Belediyesi’nin kapılarının ihtiyaç sahibi vatandaşlara sonunda kadar açık olduğunu kaydeden Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim Şavlukbaş, kalacak yeri olmayan vatandaşların yaşadığı sorunların Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un verdiği talimatla kıs süre içerisinde çözüldüğünü belirtti.

Vatandaşların barınma ihtiyaçlarının içerisinde banyosu ve tuvaleti olan temiz mekanlarda sağladığına dikkat çeken Şavlukbaş, evsiz vatandaşların sayısında büyük bir artış tespit edildiğini belirtti.

Şiddetli kış şartlarında vatandaşların mağdur olmaması için Odunpazarı Belediyesinin tüm imkânlarını seferber ettiğini altını çizerek vurgulayan Şavlukbaş, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde gerçekleştirdiği sosyal destek çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.