Yaşlılar gönüllerince eğlendi

Odunpazarı Belediyesi SOBE (Sağlık Odunpazarı ile evinizde) projesi tüm hızıyla devam ederken, yaşlı vatandaşlar için hazırlanan sürprizler, yaşlılara keyifli dakikalar yaşatıyor.

Son olarak Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinlikte yaşılar gönüllerince eğlendiler.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’unda yaşlıları yalnız bırakmadığı programda taklit ustası Sosyete Kazım ve Eskişehirli sanatçı Erdal Erkan’la eğlence dolu dakikalar geçiren vatandaşlar, hazırlanan program için Başkan Kurt’a teşekkür ettiler.

Dünya Ağaç Günü kutlamaları hazırlıkları için yurt dışından Odunpazarı’na gelen konuklarında katıldığı programda, yaşlı vatandaşlara seslenen Başkan Kurt, SOBE’nin yaşlıların sadece sağlık sorunları ile ilgilenmediğini vurgulayarak, SOBE’nin düzenlediği etkinliklerle yaşlılara moral verdiğini ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirdiğini kaydetti.

Yaşlıların Odunpazarı’nda yalnız olmadığının altını çizerek vurgulayan Başkan Kurt, “ Bizi aramaktan çekinmeyin. Başınız sıkıştığı an bizim arkadaşlarımızı arayın. Onlar kısa süre içerisinde sorunlarınızı çözsün. Amacımız sistemi iyi oturtmak, SOBE’yı kurumsal hale getirmek. Sizleri kendi yuvanızda mutlu etmek istiyoruz. Bunun içinde arkadaşlarımız sizlerin yanında, bunu unutmayın. Bize sadece dua edin” dedi.