ÇÖZÜM MASASI YARIN HİZMETE GİRİYOR

Yeni mahallerin bağlanmasıyla birlikte sınırları genişleyen Alanya Belediyesi, vatandaşa daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için Çözüm Masasını hayata geçiriyor. Çözüm Masasının 28 Ocak Çarşamba yarın saat 14.00’da Belediye Binası’nda düzenlenecek programla açılışı gerçekleştirilecek.

Her türlü teknik donanıma sahip Alanya Belediyesi Çözüm Masası ile vatandaşların problemlerinin 48 saat içinde çözüme kavuşturulacağını belirten Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Belediyemiz genişleyen sınırlarımız içinde vatandaşlara daha kaliteli ve eşit hizmet verebilmek için Çözüm Masasını yarın hizmete sokuyor. İlçemizde yaşayan vatandaşlar; 444 82 07 nolu çağrı merkezi, gezici ekip, sosyal medya, www.alanya.bel.tr , e-mail, şehrin farklı noktalarına kurulacak ücretsiz telefon kulübelerinden Çözüm Masasına istek ve şikayetlerini iletebilecek. Ayrıca işitme engelli vatandaşlarımız da SMS ile isteklerini gönderebilecek. En geç 48 saat içinde gelen sorunlar çözüme kavuşturularak vatandaşa dönüş yapılabilecek” dedi.

ALANYALILAR 7/24 BELEDİYEYE ULAŞABİLECEK

Çözüm Masasının en büyük faydalarından birinin de vatandaşların 7/24 direkt belediye ulaşarak karşısında bir muhatap bulabilmesinin olduğunu vurgulayan Başkan Yücel, “ Bu proje Belediyenin kurumsallaşması için yaptığımız çalışmaların bir parçasıdır. Bu uygulama ile kamu yönetimine standart getirerek, herkesin eşit bir şekilde öneri ve şikayetlerini belediyemize iletmesini istiyoruz. Akdeniz’in en güzel coğrafyasında yaşayan halkımıza bu hizmeti sunmaktan son derece mutluyuz” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.