BAŞKAN TOLLU ÜZÜMLÜ MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Üzümlü Mahallesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan Tollu’ya Belediye Meclis Üyesi Şevki Şevk ve MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu da eşlik etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, Kuran-ı Kerim öğrenen köylülere Kuran-ı Kerim hediye eden Tollu, “bu yaşta azimle kutsal kitabımızı öğrenmeye çalışan bu güzide insanları tebrik ediyorum” dedi. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar Belediye tarafından Üzümlü’ye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tollu’ya teşekkür ettiler.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Üzümlü mahallesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Tollu’ya Meclis Üyesi Şevki Şevk ve MHP İlçe Başkanı Bekir Özsu’da eşlik etti. Erdemli Belediyesinin Mahalleye yaptığı hizmetlere çok teşekkür eden Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar Başkan Tollu’ya yoğun ilgi gösterdi. Yeni açılan Kur-an Kursu’nda Kur-an-ı Kerim öğrenen vatandaşlara kutsal kitabımızı hediye eden Başkan Tollu, “bu yaşta azimle Kur-an-ı Kerim öğrenmeye çalışan bu güzide insanları tebrik ediyorum” dedi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tollu, Üzümlüye hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.
Erdemli’nin her yerinin kendileri için ayrı bir değer taşıdığını ifade eden Tollu, birçok yerin özellikle de yeni bağlanan mahallelerin birçoğunda hizmet eksiği olduğunu bildiklerini ve sırası ile buralara Erdemli Belediyesi hizmetlerinin ulaşacağını dile getirdi. Hali hazırda bugüne kadar birçok yere hizmet götürüldüğünü ama hizmet eksikliklerinin göz önüne alındığında bunları yeterli olmadığını sözlerine ekledi.

BU YAZ ŞAHA KALKIYORUZ
Şu ana kadar büyükşehir yasasına en hazırlıklı belediyenin Erdemli olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, tüm sıkıntılara rağmen geçtiğimiz seçimler ertesinde bugüne kadar iyi hizmetlerde bulunduklarını beyan etti. Şu an ilçeye bağlı mahallerde bulunan okul, cami ve kuran kurslarına parke, bahçe düzenlemesi, kameriye ve bank gibi hizmetler sunduklarını ifade eden Tollu, aynı zamanda yol genişletme, asfalt öncesi zemin hazırlama, ağaç budama, yeşillendirme, parke yol, asfalt yama gibi çalışmaların sürdüğünü belirterek, asıl hizmet bombardımanına bu yaz başı başlayacaklarını müjdeledi. Bir taraftan da kültürel, sanatsal ve sosyal belediyecilik hizmetleri verdiklerini de belirten Tollu, “belediyemiz bu yaz şaha kalkacaktır” diyerek sözlerini sonlandırdı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.