Alanya Sezon Açılışı Yol Bisikleti Yarışları Sona Erdi.

Türkiye tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen Alanya Sezon Açılışı Yol Bisikleti Bisiklet Federasyonu yarışları 01 Şubat Pazar günü sona erdi.

Kriteryum yarışlarının yapıldığı son günde; Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur Güngör Otel Önünden startları verdi.

Yıldız erkekler (b) kategorisinde Konya Büyükşehir Belediyespor birinci, Konya Selçuklu ikinci ve Çumra Belediyespor üçüncü oldu. Yıldız erkekler (A) takım yarışında Konya Gençlik birinci, Bolu Gençlik ikinci ve Brisa Kocaeli takımı üçüncü oldu. Genç erkekler takım yarışında Torku Şeker birinci ve Brisaspor ikinci oldu.

Büyük erkekler Kriteryum kategorisinde; Torku Şekerspordan İsmail Aksoy birinci, Ahmet Örken ikinci oldu. Kocaeli Brisa spordan Recep Önalan ise üçüncü olarak yarışı tamamladı. Büyük erkekler genel takım yarışında, Torku Şekerspor birinci ve Kocaeli Brisaspor ikinci oldu.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Alanya Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Ali Tekin, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Türkiye Bisiklet Federasyonu Denetleme Kurulu Üyesi Günal Genç ve Federasyon Temsilcisi Orhan Yıldız verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.