MUHTARLAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN TOLLU’YA ZİYARET

Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt ve yeni yönetimi, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti. Yeni yönetimi ve dernek başkanını tebrik eden Tollu, başarı dileklerini sunarak birlik mesajı verdi.

Geçtiğimiz hafta Erdemli’de gerçekleştirilen Muhtarlar Derneği seçimlerini kazanan Güneyli Muhtarı Abdullah Kurt, muhtarlar derneği yönetimi ile birlikte Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret ettiler. Erdemli’ye hizmet etmek için koşturan insanların hepsini bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “yeni yönetim ve başkan Erdemli’miz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Muhtarlarla birlikte el ele vererek hiç kimseyi ayırt etmeden, eşit bir şekilde her yere hizmet götüreceklerini ifade eden Tollu, 71 mahalleye ayrı yarı en iyi hizmeti sunacaklarını, hiç kimsenin bundan şüphesi olmaması gerektiğini söyledi. Muhtarların kendileri için önemli olduğunu kaydeden Tollu, vatandaşlarla kurulacak olan iletişimde muhtarların büyük rol oynadıklarını söyledi. Erdemli’de görev yapan muhtarlarla iyi bir iletişim içerisinde olduklarının altını çizen Tollu, “hepimizin amacı ilçemize, insanlarımıza hizmet etmek. Bu amaç etrafında birleşip, daha iyiyi nasıl yakalarız bunun çabası ve gayretini göstermeliyiz. Bu noktada insanlarımızın hizmet beklediği kurumlar da biz olduğumuza göre birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Erdemli bizden hizmet bekliyor” dedi.

Ziyarette söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Güneyli Mahallesi Muhtarı Abdullah Kurt da, belediyenin yaptığı hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Tollu’ya yönetim adına teşekkürlerini sundu. Belediye Başkanı Tollu gibi, Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt da, birlik ve beraberlik mesajı vererek daha çok hizmet için çalışacaklarını belirtti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.