TOROSLAR BELEDİYE SPOR, EVİNDE GALİP

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4. grupta kentimizi temsil eden Toroslar Belediye Spor, evinde oynadığı müsabakada Adana Hadırlıgücü’nü 1-0 mağlup etti.

Toroslar Belediyesi Koray Aydın Stadı’nda oynanan maçta gülen taraf Toroslar Belediye Spor oldu.

Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Toroslar Belediye Spor, geliştirdiği atakların sonucunu ikinci yarıda aldı. Toroslar Belediye Spor, 59.dakikada Selim’in golü ile 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda gol olmayınca maç, Toroslar Belediye Spor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Aldığı bu sonuçla, 17.haftada puanını 22’ye yükselten Toroslar Belediye Spor. Lig’in 8.sırasında yer alırken, Lig’in 18.haftasında 15 Şubat Pazar günü saat:13.00’de deplasmanda Akşehir Spor’un konuğu olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye ve Toroslar Belediye Spor Kulüp Başkanı Hamit Tuna, teknik heyete ve sporculara oynanan futboldan dolayı teşekkür ederek, galibiyet serisinin önümüzdeki haftalarda da süreceğine inandıklarını belirtti.