Nazilli Belediyesi’nden Köy Okuluna Destek

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aşağı Yakacık İlk ve Orta Okulu’nu ziyaret ederek, okulun önceden belirlenmiş olan ihtiyaçlarını kendi elleri ile teslim etti.

Alıcık, daha önceki ziyareti sırasında söz verdiği ve Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü vasıtasıyla temini sağlanan 4 adet projeksiyon cihazı, 5 adet yazı tahtası ile okulun kütüphanesinde konulmak üzere 10 adet kitabın bulunduğu 1 kitap setini öğrencilere hediye etti. Yine daha önceden belirlenen ihtiyaçlar arasında yer alan okulun bahçesinin düzenlenmesi ve okul bahçesine çocuk oyun gurubunun yerleştirilmesi çalışmalarını da yerinde inceledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın olağan köy gezileri sırasında Aşağı Yakacık köyü İlk ve Ortaokulu’nu da ziyaret ederek okulun ihtiyaç ve eksikleri konusunda bilgiler almıştı. Alıcık’ın bu ziyaretinde okulun bahçe düzenlemesi, Okul bahçesine Çocuk oyun gurubunun konulması, sınıflar için yeni yazı tahtaları ve projeksiyon cihazlarının olmadığı köy muhtarı Ali Ekiz tarafından Haluk Alıcık’ın bilginse sunulmuştu. Okulları için Nazilli Belediyesinden yardım ve destek isteyen Muhtar Ekiz; “Başkanımız Haluk Alıcık’ın köyümüze yaptığı daha önceki ziyaretleri sırasında köyümüzle ilgili sıkıntıları ve ihtiyaçları kendisine anlatmıştık. Merkeze en uzak köylerden olmamıza rağmen Nazilli Belediyesinin destek ve hizmetlerin köyümüze en kısa zamanda gelmesini sağladı. Belediye Başkanımızın eğitime ve öğretime gösterdiği hassasiyeti hepimiz çok iyi biliyor ve görüyoruz. Bundan ötürü de çok mutlu ve gururluyuz. Merkez ya da köy ayırımı yapmadan tüm okullara imkanlar ölçüsünde yardımlarını desteklerini eksik etmiyor. Köyümüze yapılan her türlü hizmet ve destek için Başkanımıza ve Nazilli Belediyesine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘İLÇE MERKEZİ İLE KÖY OKULLARINA SAHİP ÇIKIYORUZ’
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, köy okullarının da Merkezdeki okullar kadar imkana sahip olmaları gerektiğini ifade ederek; “Merkezdeki okulların sahip oldukları imkanlara Köy okulları da sahip olmalı. Köylerdeki çocuklarımız ve gençlerimizin de buna hakkı var. Biz Nazilli Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde, gücümüzün yettiği oranda okullarımıza katkıda ve destekte bulunmaya devam ediyoruz. Okullarımızın teknik donanım ihtiyaçları yanında, bakım ve onarım gibi ihtiyaçları da bize iletildiğinde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Nazilli Belediyesi olarak sadece merkezdeki okullara değil köylerimiz ve bize yakın beldelerimizde de okullarımızın eksik ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Çünkü onlarında bizim çocuklarımız ve yarınlarımız. Onlarında eşit imkanlarda eğitim almalarını istiyoruz” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.