Başkan Demirel : “SİZE GÜVENİM TAM,ETİMESGUT ANKARA’NIN TAKIMI OLACAKTIR”

SİZE GÜVENİM TAM, ETİMESGUT ANKARA’NIN TAKIMI OLACAKTIR

Etimesgut Belediyespor camiası, yönetimi, futbolcuları ve taraftarıyla başarıya kenetlendi. Kulüp yöneticileri ve teknik heyeti kabul eden Başkan Demirel, “İdari yöneticilerimize, teknik yönetimimize ve futbolcularımıza güvenim tamdır dedi.

Başkan Demirel, Etimesgut Belediyespor yönetimini kabul etti:
“SİZE GÜVENİM TAM,ETİMESGUT ANKARA’NIN TAKIMI OLACAKTIR”

Etimesgut Belediyespor camiası, yönetimi, futbolcuları ve taraftarıyla başarıya kenetlendi. Kulüp yöneticileri ve teknik heyeti kabul eden Başkan Demirel, “İdari yöneticilerimize, teknik yönetimimize ve futbolcularımıza güvenim tamdır. Etimesgut Belediyespor, bütün Ankara’nın gurur duyacağı, tutacağı ve destekleyeceği bir takım olma yolunda ilerlemektedir” dedi.

Etimesgut Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile yeni teknik direktör Taner Öcal ve yardımcıları, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’i ziyaret ettiler. Kartal, Başkan Demirel’in her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldığını ve kulübe büyük destek verdiğini belirterek, Demirel’e teşekkür etti.

YÜKSELİŞE GEÇTİK
Başkan Demirel, yeni teknik direktör Taner Öcal’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, şunları söyledi: “Takımımız Taner Hoca ile birlikte 2 haftada 2 galibiyet aldı. İyi bir çıkış yakaladı. İnşallah bu çıkış sürecektir. Kulüp yönetimimiz de büyük bir özveride bulunarak kulübe sahip çıkıyor ve destek oluyor. Yalnız kulüp yönetiminin değil, ilçemizde faaliyet gösteren iş adamlarımızın, sanayicilerimizin bu takıma sahip çıkmaları gerekiyor. Etimesgut Belediyespor Etimesgut’un takımıdır, Ankara’nın takımıdır. Aldığı başarılı sonuçlar 500 bini aşkın hemşehrimizi mutlu ederken, yine alınan her kötü sonuç hepimizi üzüyor. 2 yıl öncesinde amatör bir takımken, geçen yıl Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olduk. 2014-2015 sezonunda profesyonel 3. Lig’e yükseldik. Bu büyük bir başarıdır. Elbette şu anda 3. Lig’de gönlümüzün istediği yerde değiliz. Kötü sonuçlar aldık. Ancak lig uzun bir maraton, kötü gidişe dur demek gerekiyordu. Son iki haftada yükselişe geçtik. Kulüp yönetimine, teknik ekibimize, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza güveniyorum. Etimesgut bu sezon hak ettiği yerde olacak ve Ankara’nın takımı olma yolunda ilerleyecektir”.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.