MHP Lideri Bahçeli İzmir ve ilçe belediyelerin adaylarını açıklayacak

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yarınki aday tanıtım toplantısıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Karataş, açıklamasında şunları kaydetti: “Muhterem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz aday tanıtım toplantımız, İzmir Sevda Hareketimiz’in başlangıcı olacaktır. Bizim için gurur, bizim için zafer ve bizim için hız kaynağı olan adaylarımız, bizzat genel başkanımızın açıklamalarıyla bütün İzmir’i kucaklayarak seçim yürüyüşüne başlayacaktır. İzmir’imize hizmet borcumuzu ödemek için çıktığımız bu yolda genel başkanımızın bizlere güç vermesi, zafere olan inancımızı arttırmıştır. Yarın saat 13.00’te Büyükşehir Belediye başkan adayımız dahil olmak üzere 30 ilçe adayı da açıklanacaktır. Bu kutlu yürüyüşe, bu sevda hareketimize bütün hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Türkiye’nin güneşi İzmir’den doğacak, yolsuzluk, rüşvet ve talan son bulacaktır. Son sözü söyleme zamanımız geldi, artık yeter! Üretken belediyecilik, bölmeyen birleştiren belediyecilik, insanımıza hizmet eden belediyecilik İzmir Sevda Hareketi ile hemşehrilerimizle buluşuyor. Bütün İzmir’i, fuar 3 no’lu holde genel başkanımızla birlikte olmaya davet ediyorum.”

MHP İl Başkanı: Program değiştirmemiz için bürokratik baskı var

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yarın düzenlenecek aday tanıtım programlarının, bürokrasi tarafından engellenmek istendiğini iddia etti. Karataş, Konuyla ilgili yazılı açıklamasında şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin yarın gerçekleştireceği İzmir aday tanıtım programı günler öncesinden sizlerle ve kamuoyumuzla paylaşılmış, bununla ilgili her türlü bürokratik girişim ve başvuru mülki amirliklere yapılmıştır. Bugün ve bu saate kadar Sayın Genel Başkanımız’ın İzmir programında hiçbir aksaklık görünmüyorken ve İzmirli hemşehrilerimizin programa yüksek bir katılımla cevap vereceği bazı noktalara ulaştığından dolayı AKP ve bürokrasi birtakım engellemelere girişmiştir. Sonuç olarak Sayın Başbakan Manisa’dan dönüş programını değiştirmiş, havaalanında bir organizasyon tertip etmiştir. 14.00 olan dönüş saatini 17.30’a, genel başkanımızın dönüş saatine almışlardır. MHP Genel Başkanı’nın ve il teşkilatımızın İzmir programını sabote etmek üzere kurgulanan bu değişikliğin sebebi nedir? Yolsuzluk ve rüşvet gündeminin yaşandığı ülkemizde, iki siyasi partiyi karşı karşıya getirerek gündemi mi değiştirmek istiyorlar? AKP ve AKP bürokrasisi, bunda neyi hedeflemekte ve neyi planlamaktadır? Emniyet il müdürümüzün bizzat aramasıyla niçin genel başkanımızın programının değiştirilmesi isteniyor? Biz MHP olarak, genel başkanımızın ve il teşkilatımızın programını değiştirmiyoruz! Burada hesabın ne olduğunu merak ediyoruz.”