Aliağa’da “Engelsiz” yılbaşı kutlaması

omer-turgut-oguz
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa’da düzenlenen yeni yıl kutlaması etkinliğinde engelli vatandaşlarla birlikte coşkulu bir gün geçirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe tarafından düzenlenen “Engellilerimizle yeni yıl kutlaması” etkinliğinde vatandaşlarla buluşan Başkan Ömer Turgut Oğuz ve eşi Emine Oğuz büyük ilgi gördü. Etkinlik boyunca özellikle gençler ve çocukların ilgisi büyük olurken, Başkan Oğuz sık sık oynanan oyunlara katıldı.
ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI ÖMER TURGUT OĞUZ YALNIZ BIRAKMADI
Bakırçay Restaurantta düzenlenen ve CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın da bulunduğu etkinliğe, Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği üyeleri, Aliağa Çaltılıdere Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri ve Aliağa Belediyesi Özel Eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencileri ile öğretmenleri ve aileleri katıldı. Düzenlenen yılbaşı eğlencesinde Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, gönüllerince eğlenen engelli bireyleri yalnız bırakmayarak onlara eşlik etti.
BAŞKAN OĞUZ’DAN YENİ YIL KUTLAMASI
Erken yılbaşı etkinliğinde, katılanların yeni yılını kutlayan Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Bugün burada eğitim kurumlarımızda özel eğitim alan çocuklarla aileleri ve öğretmenleri ile birlikte olmak, engelli hemşehrilerimizle buluşmak, onların eğlendiğini, yüzlerinin güldüğünü görmek beni çok mutlu etti. 2014 yılında tüm çocuklara, gençlerimize, ailelerine, öğretmenlerine mutluluklar diliyorum. Yeni yıl hepimize iyilikler ve güzellikler getirsin” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.