Ereğli’de kar ve buzla mücadele çalışmaları

EREĞLİ Belediyesi tarafından ilçe merkezinde kar ve buz temizleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklar iş makineleri yardımıyla kar ve buzlardan temizlenirken, kaldırımlarla da ekipler tarafından temizlik çalışmaları sürdürülüyor.

Cadde ve kaldırımlann yanı sıra, park, bahçe ve meydanlarda sürdürülen çalışmalara ara vermeden devam eden ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte oluşabilecek su birikintilerini de bu şekilde önlüyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, kar yağışı sebebiyle belediye ekipleri tarafından gerekli çalışmaların hemen başlatıldığını ve olası tüm olumsuz hava şartlarına karşı gerekli tedbirlerin başından itibaren alındığını belirtti.

Başkan Oprukçu, “Ekiplerimiz tarafından ilçe genelindeki tüm yollar açılmış ve çevre köylerimize giden yollar içinde çalışmalar yapılmıştır. Ekiplerimiz tüm olası olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam etmişlerdir. Ekiplerimiz kentin cadde ve sokaklarında iş makineleri yardımıyla kar ve buzla mücadelesini sürdürürken onları en çok zorlayan konu ise uygunsuz şekilde park edilmiş araçlar olmuştur. Ekiplerimiz şu anda cadde ve sokakların yanı sıra Ulucami, Kervansaray ve DEVLET BAHÇELİ Meydanında da kar ve buz temizliğini sürdürmektedir” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.