BAŞKAN YÜCEL’DEN ALBİMO ALANYASPOR’A DESTEK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalyaspor maçı öncesinde Albimo Alanyaspor yönetimi ile yemekte bir araya gelerek, takıma destek verdi.

Albimo Alanyaspor Kulübü Yönetim Kurulu, 2’nci Başkan Kamil Köseoğlu’nun verdiği akşam yemeğinde biraraya geldi. Katya Otel’deki davete Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve gazeteciler katıldı.

DOSTLUK KAZANSIN

Kaymakam Hasan Tanrıseven, ‘Antalya derbisi’ öncesinde takıma destek ve moral vermek için biraraya geldiklerini söyledi. İlk maçta Antalyaspor’u 4-0 yenen Albimo Alanyaspor’un bu maçta da galip gelerek play off yolunda ilerleyeceğine inandığını belirten Kaymakam Tanrıseven, “Umarım dostluk ve kardeşlik içerisinde, centilmence bir maç olur. İnanıyorum ki liglerin en centilmen taraftarlarından biri olan Albimo Alanyaspor taraftarı da en güzel şekilde Antalyaspor taraftarını bağrına basacaktır. Bu vesileyle Albimo Alanyaspor yönetimini, hocamızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Bundan sonra kalan maçlarda kulübümüze başarılar diliyorum” dedi.

ANTALYA KARDEŞ TAKIMIMIZ

Albimo Alanyaspor 2’nci Başkanı Kamil Köseoğlu ise yaptığı konuşmada “Antalyaspor bizim kardeş takımımız. Beraber aynı ilin takımlarıyız. İnşallah 3 puanı alan takım biz oluruz. Bunun için en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Centilmence bir maç olmasını diliyorum ve hafta sonu oynanacak maça tüm Alanyalı hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.