ERDEMLİ BELEDİYESİ BİRİNCİ UÇURTMA ŞENLİĞİ YAPILDI

Erdemli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile bu yıl ilk kez uçurtma şenliği düzenledi. Sahil bandında düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklara bayram yaşatan Erdemli Belediye Başkanı MükerremTollu, “çocukların mutluluğunu seyretmenin hazzı bambaşka, uçurtma şenliğiyle bunu bir kez daha yaşıyoruz” dedi.

Yoğun katılımla Erdemli Sahil Bandında gerçekleşen birinci uçurtma şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. Çocuklara uçurtma dağıtan Başkan Tollu, daha sonra kendi kullandığı akülü trenle çocuklarla birlikte sahilde tur attı. Çocukları mutlu etmenin hazzının tarif edilemez olduğuna değinen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “bu gün onların günü, doyasıya eğlenmek hakları. Biz de belediye olarak onların mutluluğuna bir nebze katkı yapmış olduk” dedi.

Bayramların çocukların doyasıya eğlendikleri günler olduğunu söyleyen Başkan Tollu, “Belediye olarak bu yıl ilk defa düzenlediğimiz bu şenlik, ilerleyen yıllarda devam edilmesiyle geleneksel hale dönüşecektir.Bayrak rengi uçurmaları gökyüzünün mavisiyle kucaklaştırmaya devam edeceğiz.. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Erdemli birinci uçurtma şenliğini canı gönülden kutluyor, çocuklarımızın daima böyle mutlu olabilmesi için herkesi daha çok birlik ve beraberliğe davet ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.